Low battery

Future

Jeg har så mange ting, som jeg glæder mig til i det nye år – der er faktisk uendelig mange ting.

Jeg glæder mig til at jeg endelig kan lancere det, som jeg har gang i, for det er den vildeste drøm for mig og et stort projekt, som der skal lægges rigtig meget energi og kræfter i. Endelig kan jeg lave noget, som interesserer mig meget.

IMG_7783

Jeg glæder mig til at jeg finder en lejlighed i København, så jeg endelig får opfyldt min drøm om at bo i en lejlighed i København.

Jeg har ingen idé om, hvad jeg vil lave efter sommer – hvis jeg overhovedet vil læse til noget allerede der. I starten ville jeg gerne tage 4 enkeltfag på HF, for en måned siden ville jeg gerne læse til frisør, da jeg sad og læste om hele forløbet, og det faktisk lød mere interessant end hvad jeg havde tænkt mig. Nu vil jeg gerne tage endnu et sabbatår og falde til i København på en god måde før jeg begynder at læse igen.

IMG_7784

Det vender hele tiden inde i mit hoved omkring hvad jeg mon har tænkt mig at gøre efter sommer. Jeg vil ikke sent i gang med min uddannelse, men jeg vil heller ikke skynde mig, så jeg ikke kan følge med i mit eget. Det sidste jeg har lyst til er at sidde efter 2 år og tænke, at jeg skulle have taget endnu et arbejdsår, så alle ting kunne falde på plads.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low battery