About the weekend and something else

Silence…

Det var bestemt ikke den bedste idé at vælge at starte op på min blog igen for 1-2 måneder siden. Jeg havde det ikke godt, da jeg valgte at det skulle være nu. Måske tænkte jeg at hvis jeg foregiver at alting går pisse godt, så går det vel også godt. Sådan var det desværre ikke. Jeg havde absolut intet overskud. Jeg sov ikke før kl. 05.00 om natten – nogle nætter sov jeg ikke en gang. Det var meget deprimerende. Jeg havde heller ingen appetit. Jeg spiste stort set intet mad i løbet af en hel dag. I over en måned vågnede jeg kun for at tage på arbejde, for derefter at komme hjem og bare ligge i min seng. Indeni havde jeg intet at se frem til. Alle ting som jeg så frem til, var så langt væk fra mig. Efter at have snakket med min kæreste og efter at have tænkt alle ting igennem en ekstra gang tog jeg en test på nettet om depression. Min test viste sig at alle tegn på en depression var der. Den nat brød jeg sammen. Den aller største frygt for at ende ud, hvor jeg har været før kunne måske have været begyndt. Jeg besluttede mig for at jeg selv ville gøre noget ved dette problem før jeg snakkede med min mor om det for at få bedre råd og hjælp. Jeg sad og læste meget om selvhjælp til depressioner. Jeg startede langsomt ud med at skrive meget få mål for min dag op og det var det, som hjalp mig. Jeg begyndte at gå i seng før 01.00. Jeg begyndte at gå ned til aftensmaden sammen med min familie og mange andre ting, som nu gør, at jeg sidder her og smiler og kan kigge tilbage på noget, som jeg har frygtet ville vende tilbage i 2 år og jeg ikke har kunne overvinde det – blot 3 uger efter jeg startede med at hjælpe mig selv godt på vej, er jeg mere end godt på vej.

IMG_7732

IMG_7740

Jeg er i gang med noget meget spændende og lidt udfordrende. Jeg holder det hemmeligt lidt endnu, da alting gerne skal være på plads før jeg offentliggøre noget. Jeg glæder mig så meget.

Alting går i den perfekte retning. Jeg kigger dagligt efter andelslejligheder i København. Det er eneste minus er, at det er svært at finde den rette til en nogenlunde god pris. Jeg holder dog hovedet oppe. Der skal nok komme en lejlighed, som jeg forelsker mig i ved første øjekast.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About the weekend and something else