No more staying-up-all-night to me

About the weekend and something else

Jeg har haft en skøn weekend med min dejlige Jeppe – det har jeg altid. Selvom jeg synes at søndage er hårde, for det betyder jo, at jeg ikke kan putte med ham om aftenen og falde i søvn i hans arme.

Lørdag slappede vi af og lå i sengen stort set hele dagen efter jeg kom hjem fra arbejde kl. 13.00. Om aftenen gik vi i Netto – vi købte verdi, hindbær og aftereight. Vi hyggede os forfærdeligt meget.

IMG_2802

IMG_2810

Når jeg ser billedet i stort har jeg aller mest lyst til at beskære mit hoved af. Hahahah, øv…

Jeg er forresten begyndt på at tage Silica piller. Jeg har førhen taget dem, men det forløb ikke som ventet, da jeg kun tog dem i to uger – og efterfølgende glemte alt om den. Nu har jeg købt en ny bøtte, man kan købe Silica pillerne HER. Jeg har forstået, at pillerne giver et kosttilskud til at få flottere hår, hud og negle. Dog skal jeg tage hele 3 piller i hele 100 dage. Det er jo en længere process, som for mig er klart svær at følge, men jeg prøver alligevel – jeg må se om der rent faktisk sker virkninger ved at tage dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No more staying-up-all-night to me