Dreams can come true

Happiness

Jeg er overvældet og blæst helt af pinden. Jeg kunne ikke sove i nat og jeg begav mig derfor ud i at skrive et indlæg på min blog, hvilket jeg ikke har gjort i meget lang tid nu da alt har stået på standby. Jeg kommer hjem lidt over 14.00 og ser, at der har været 750 unikke besøg på min blog (altså 750 forskellige computer/smartphones har været inde på min blog) i løbet af hvad? 5-6 timer? Jeg gik helt i panik. Tallet voksede absurd hurtigt og jeg forstår slet ikke, hvad der får folk til at klikke ind – og hvordan de finder min blog? Facebook, hvor jeg har delte indlægget i går, kan have noget med det hele at gøre, men 750 mennesker??? Øøøh, hvad? Jeg forstår det ikke. Efter at have trukket vejret efter 10 minutter i chok, ringede jeg til min far, han tog den ikke. Så ringede jeg til min mamas arbejdstelefon, hun tog den (!!!) heldigvis. Jeg forklarede det hele og hun sagde gentagende gange “sig lige tallene igen, Nadia” ja, hun var lige så forbavset som jeg.

IMG_0103

Nu blot 2 timer efter jeg kom hjem, har siden allerede hele 1047 unikke besøg?? Jeg er så forvirret på den gode måde. Jeg er rigtig, rigtig glad over dette. Det var ikke noget i nærheden af, hvad jeg havde forestillet mig i går, da jeg udgav indlægget. Det går udover alle mine forventninger!

IMG_0102

 I dag på mit arbejde støvsugede jeg diverse ting, ledningen havde viklet sig ind i støvsugeren lidt for mange gange, så jeg kunne ikke trække den. Mens støvsugeren var tændt, blev jeg helt opslugt af at vikle ledningen ud – og pludselig hænger støvsuge hovedet fast i en kundes ærme. Jeg grinede indeni mig selv i en halv time over hele situationen. Hans reaktion var den sjoveste, men det havde min nok også været, hvis der pludselig sidder et støvsugehoved suget fast til min arm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreams can come true