Long time no see

Marc by Marc Jacobs

Jeg er så glad for Marc by Marc Jacobs. Jeg har været det i et godt stykke tid. Jeg ejer en del smykker, en pung og nu også et cover til min iPhone.

Hele dagen i går, var jeg sååå glad. Min vagt på 6,5 time føltes som 2 timer. Jeg havde fået en mail om at jeg kunne hente min iPhone 6 nede i Telia fra reparation. Det gjorde jeg så som det første, da jeg fik fri. I morges slukkede den uafbrudt af sig selv. Jeg har nu siddet i 4 timer med min MacBook, iTunes og iPhone for at få det hele til at fungere samt læst på nettet, hvad det kan være. Der står intet om det, så jeg er meget sikker på at det er en fabriksfejl, da iTunes fortæller mig, at enheden ikke findes, selvom den er koblet til via kablet.

IMG_0014

Jeg har slet ikke tålmodighed til dette. Især ikke efter at have gået 12 dage uden min iPhone. Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at få den tilbage. OG SÅ SKER DETTE. Hvis Telia i morgen fortæller mig, at jeg skal sende den retur for så at vente i flere dage, så bliver jeg sur og skuffet over. Tildels fordi jeg er irriteret over at have ventet i 12 dage på at få noget, som ikke engang virker optimalt og samtidig fordi jeg har et rigtig dyrt abonnement, som jeg så ikke har haft mulighed for at bruge halvdelen af denne måned.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time no see