Room relocation (!!!)

Finally

Jeg vågnede op tidligt i morges med min kæreste. Han tog afsted og jeg fik tiden til at gå med alt muligt ligegyldigt. Jeg tjekkede meget tilfældigt pakkenummeret på min iPhone 6, og der stod, at den var leveret i Telia i dag. Jeg skyndte mig ned i Telia, fik min iPhone 6 velvidende om, at NU var den klar til brug og den var helt som ny. Jeg sagde sågar til ekspedienten “Så håber jeg heller ikke, at jeg kommer her i Telia mere for at snakke om min iPhone.” Jeg gik hjem, satte min simkort i – koblede den til min MacBook og så siger min iPhone at simkortet ikke er sat i!! Jeg var parat til at skrige. Jeg gik endnu engang ned i Telia – denne gang kunne problemet heldigvis løses nede i deres butik, da det nu var mit eget simkort, som var problemet. NU håber jeg ikke, at der sker mere med den. Min tålmodig er brugt sååå meget op, når det gælder min iPhone.

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 21.40.52

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 21.47.51

Nu glæder jeg mig over endelig at have min iPhone tilbage og til at kunne tage en masse billeder samt skrive en masse indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room relocation (!!!)