Let's talk about my new hair

Dilemma about colors

Jeg glæder mig allerede rigtigt meget til at flytte ind i lejligheden. Jeg glæder mig seriøst til at begynde at rengøre hele lejligheden, hvert et sted. Gulvet er lige nu træfarvet, ikke lyst træ og heller ikke mørkt træ. Det har en mørkebrun-med-et-skær-af-orange farve. Jeg vil så gerne have hvidt trægulv, men jeg ved, at min kæreste ikke kan lide alt det hvide, som jeg elsker. Jeg er virkelig splittet omkring gulvets farve, jeg ved med sikkerhed, at det skal farves eftersom den nuværende farve overhovedet ikke kommer til at fungere i mit hoved.

Skærmbillede 2015-07-27 kl. 10.05.43

11802174_10206334982365723_104385236_n

Jeg er virkelig i et dilemma. Jeg kan virkelig også godt lide det grå gulv, men jeg er mere tilhænger af det hvide. Jeg ved slet ikke, om det er muligt at få gulvet lysegråt, som på nederst billede til højre? Samtidigt ved jeg, hvor glad min kæreste ville være for det meget mørkebrune gulv på øverste billede til højre. Det synes jeg også havde været fedt, hvis jeg så får lov til at have helt hvide møbler, men igen – er det overhovedet muligt. Jeg ved det ikke, i mit hoved er det nemmeste at male hele gulvet hvidt. Jeg er i hvert fald helt bevidst om, at jeg vil have hvide, grå og muldvarpbrune farver i lejligheden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's talk about my new hair